Viisaiden ratkaisujen takana piilee viisaat ihmiset.

Wisdomic on suurten ja näkymättömien persoonien IT-talo: leppoisien, outojen ja äkkiväärienkin, joilla on harvinaislaatuinen kyky palvella asiakkaita. Me teemme tätä työtä intohimolla – ihmiseltä ihmiselle.

Viisaimmat ratkaisut ovat inhimillisiä

 IT-alalla yllätykset tuppaavat esiintymään asiakkaan ongelmien tai haasteiden, jopa uhkaavien vaaratilanteiden muodossa. Kun mitään ei tapahdu, kaikki on hyvin. Palvelubisnekselle vähän vinksahtanut lähtökohta, mutta näin se on.

Kun asiakas ei tarvitse meitä, olemme onnistuneet. Silloinkin, kun meitä ei huomata, olemme aina läsnä. Me turvaamme asiakkaittemme työtä, jotta se ei keskeytyisi. Me kehitämme asiakkaittemme kokoisia ja näköisiä, viisaita IT-ratkaisuja, jotta tulevaisuuskin olisi turvattu.

Valttimme on luottamus

Autamme asiakkaitamme tekemään viisaita valintoja. Mutta miten me myymme työtä, joka on usein näkymätöntä? Valttimme on luottamus. Luottamus ihmisiin, jotka tarttuvat haasteisiin, ratkovat ongelmia, korjaavat virheitä ja antavat kaikkensa. Vedämme puoleemme alan parhaita osaajia.

Yllätämme itsemme, asiakkaamme ja kilpailijamme. Erotumme inhimillisyydellä ja luomme pitkäaikaisia kumppanuuksia, tähtäimessä alan korkein asiakastyytyväisyys. Matkalla sinne pyrimme puolittamaan työpaikkojen tarpeettomat turhautumispäästöt vuoteen 2025 mennessä.

IT-palvelut

Wisdomic on noin 60 henkilöä työllistävä suomalainen IT-palvelutalo, jolla on toimipisteet Kaarinassa, Vantaalla ja Seinäjoella sekä konesali Vantaalla. Palveluihimme kuuluvat tietoturva-, pilvi-, konesali-, laite- ja käyttäjätukipalvelut sekä infran ylläpito ja valvonta. Laitetoimitusten tukena meillä on Kaarinan toimipisteessä logistiikkakeskus, joka tarjoaa puitteet laitteiden asennuksille ja varastoinnille.

Yhtiö on toiminut vuodesta 2005 ja tuottaa IT-palveluja yritysasiakkaille. Wisdomicin liikevaihtotaso on 15 M€. Toimintamme tavoitteena on tuoda lisäarvoa ja suojaa asiakkaidemme liiketoimintaan tarjottavien ratkaisukokonaisuuksien kautta. Liiketoiminnan kasvua ja jatkuvuutta varmistamme prosessien jatkuvalla kehittämisellä sekä laadukkaalla arjen tekemisellä.

Henkilöstön hyvä osaamistaso, korkea työtyytyväisyys ja sitoutuneisuus ovat avainasemassa tavoitteiden toteutumisessa. Wisdomicilla on oma akatemiamalli, joka mahdollistaa urakehityksen vaativimpiin tehtäviin osaamisen ja kokemuksen karttumisen myötä. Henkilöstötyytyväisyyttä mittaamme säännöllisesti. Kehityskohteet poimitaan ja priorisoidaan kyselyiden vastauksista ja etenemistä seurataan henkilöstön kuukausi-infoissa.

Tavoitteiden toteutumista mittaamme asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydellä ja -pysyvyydellä.
Visiomme on, että meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat!

Wisdomic on osa Frendyä.

 • 60

  Työntekijää
 • 7

  Toimipaikkaa
 • 15 M€

  Liikevaihto
 • 4,6/5

  Loppukäyttäjä- tyytyväisyys
 • 75 000

  Tiketit vuodessa

Sopisiko viisaat it-ratkaisut teillekin — ota yhteyttä

Tietoturva-syöte