Viisaiden ratkaisujen takana piilee viisaat ihmiset.

Wisdomic on suurten ja näkymättömien persoonien IT-talo: leppoisien, outojen ja äkkiväärienkin, joilla on harvinaislaatuinen kyky palvella asiakkaita. Me teemme tätä työtä intohimolla – ihmiseltä ihmiselle.

Viisaimmat ratkaisut ovat inhimillisiä

 IT-alalla yllätykset tuppaavat esiintymään asiakkaan ongelmien tai haasteiden, jopa uhkaavien vaaratilanteiden muodossa. Kun mitään ei tapahdu, kaikki on hyvin. Palvelubisnekselle vähän vinksahtanut lähtökohta, mutta näin se on. Kun asiakas ei tarvitse meitä, olemme onnistuneet. Silloinkin, kun meitä ei huomata, olemme aina läsnä. Me turvaamme asiakkaittemme työtä, jotta se ei keskeytyisi. Me kehitämme asiakkaittemme kokoisia ja näköisiä, viisaita IT-ratkaisuja, jotta tulevaisuuskin olisi turvattu.

Valttimme on luottamus

Autamme asiakkaitamme tekemään viisaita valintoja. Mutta miten me myymme työtä, joka on usein näkymätöntä? Valttimme on luottamus. Luottamus ihmisiin, jotka tarttuvat haasteisiin, ratkovat ongelmia, korjaavat virheitä ja antavat kaikkensa. Vedämme puoleemme alan parhaita osaajia.

Yllätämme itsemme, asiakkaamme ja kilpailijamme. Erotumme inhimillisyydellä ja luomme pitkäaikaisia kumppanuuksia, tähtäimessä alan korkein asiakastyytyväisyys. Matkalla sinne pyrimme puolittamaan työpaikkojen tarpeettomat turhautumispäästöt vuoteen 2025 mennessä.

IT-palvelut
 • 70

  Työntekijää
 • 7

  Toimipaikkaa
 • 15 M€

  Liikevaihto
 • 4,6/5

  Loppukäyttäjä- tyytyväisyys
 • 75 000

  Tiketit vuodessa

Sopisiko viisaat it-ratkaisut teillekin — ota yhteyttä