Wisdomic on osa Frendyä - valtakunnallisesti paikallista IT-taloa.

Kun joukko IT:n kärkikavereita yhdisti voimansa kesäkuussa 2021, syntyi Frendy, valtakunnallisesti paikallinen IT-talo. Frendy on olemassa, jottei menestyvien PK-yritysten tarvitse olla IT-asiantuntijoita. Frendyn tehtävänä on pitää huolta asiakkaidensa liike-elämänlaadusta. Se tehdään yhdistämällä bisnesälyä ja teknistä tajua. Frendy ja Wisdomic yhdistivät voimansa syyskuussa 2021.

Yhdessä muiden Frendy-yhtiöiden kanssa meillä on vaatimattomasti sanottuna Suomen kattavin osaaminen läsnä- ja etätyötä saumattomasti tukevien IT-ratkaisuiden, ja niitä tukevien palvelupakettien suunnittelusta ja toimittamisesta.
 • Kunnolla mietitty ja huippuunsa viritetty IT kun on tehokkuuden, tuottavuuden ja työnilon edellytys. Olemme huomanneet, että suomalaisessa tietotyössä olisi vielä reippaasti enemmän mahdollisuuksia ottaa tekniikasta täysi hyöty irti. Ja tässä tärkeässä tehtävässä olemme parhaimmillamme.
 • Meitä frendyjä yhdistää korkean tason tekninen osaaminen sekä matalan kynnyksen avuliaisuus. Palvelemme välittömästi – sanan molemmissa merkityksissä. Olemme joukko IT-luottokavereita, joilta saat arvokkaat ystävänneuvot ripeästi ja suoraviivaisesti. Ja kun liike-elämäntilanteesi muuttuu, pysymme rinnallasi.

Tarjoamme tutut IT-ratkaisut - Frendy-kavereidemme osaamisella täydennettynä

Saat meiltä IT-tuen, verkkopalvelut, IT-infra- ja laitepalvelut, pilvi- ja konesalipalvelut, dokumentinhallinta- ja tulostusratkaisut sekä tietenkin kattavan tietoturvakokonaisuuden.

Ota frendyt IT-kavereiksesi - varaa Wisdomicin Viisas vartti!

Ota frendyt IT-kavereiksesi, niin sisäistämme bisneksesi ja tuomme oikean tekniikan pöytään.

  SähköpostillaPuhelimella

  Frendy Oy:n enemmistöomistaja on pääomasijoittaja Procuritas

  Yhdistettyjen yritysten nykyiset omistajat jatkavat Frendyn merkittävinä omistajina.

  Frendyn tavoittaa 16 paikkakunnalta ympäri Suomea, Rovaniemeltä Helsinkiin. Frendyn muodostavat Wisdomic Oy, Wintunix Oy, Isoweli Oy, Soluto, InData Oy, InDatahouse Oy, R-Office Oy, R-Office Uusimaa Oy, R-Office Itä-Suomi Oy, Datanix Oy, ITsPro Oy, Mikrovirta ja Tietokonemaailma Oy.

  Wisdomic on noin 60 henkilöä työllistävä suomalainen IT-palveluyritys, jolla on toimipisteet Kaarinassa, Vantaalla ja Seinäjoella sekä konesali Vantaalla. Wisdomicin palveluihin kuuluvat tietoturva-, pilvi-, konesali-, laite- ja käyttäjätukipalvelut sekä infran ylläpito ja valvonta. Yhtiön liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa.

   

  Tietoturva-syöte