Kattava ja tietoturvallinen IT-kokonaisratkaisu yhdellä kuukausimaksulla ilman sitoumuksia

Wiisas IT on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu palvelu, jossa saatte yrityksellenne käyttöön modernit, joustavat ja tietoturvalliset palvelut: Microsoft 365, Wisdomic palvelulaite, käyttäjäpalvelu sekä verkkopalvelut. Teidän ei tarvitse huolehtia työkalujen laadusta tai toimivuudesta, sillä olemme valinneet teille parhaat tuotteet ja teknologiat.

Wiisas IT

Microsoft 365

Microsoft 365 sisältää kaiken tarvittavan toimistotyöskentelyyn ja tietoturvaan: Office 365, sähköpostin ja työaseman tehostettu suojaus, tietojen lähettämisen automaattinen estäminen sekä monivaiheinen tunnistautuminen.

Käyttäjäpalvelut

Wisdomicin käyttäjäpalvelut pitää toiminnan jouhevana. Asiantuntija on yhden yhteydenoton päässä – aina asiantuntevasti, ystävällisesti ja monipuolisesti. Tarjoamme ajantasaisen työasema- ja mobiililaitteiden hallinnan, tietoturvan ja käyttäjätuen.

Wisdomic palvelulaite

Wisdomic Palvelulaite on moderni käyttövalmis työasema, jonka tilaaminen ja käyttöönotto on tehty helpoksi. Palvelulaite sisältää teidän liiketoiminnalle sopivan tietoturvallisen laitteen tarvikkeineen. Huolehdimme myös laitteen tietoturvallisesta kierrätyksestä.

Verkkopalvelut

Saatte koko verkon ylläpidettynä palveluna. Se sisältää verkkolaitteet, DNS-suodatuksen, langattoman verkon sekä uuden sukupolven palomuurin automaattisella 4G-varmennuksella. Pilvihallitun verkon läpinäkyvyys parantaa tietoturvaa ja nopeuttaa vikojen selvittämistä.

Ota yhteyttä, niin viisastetaan teidänkin IT