Kattava ja tietoturvallinen IT-kokonaisratkaisu yhdellä kuukausimaksulla ilman määräaikaisuuksia.

Wiisas IT on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu palvelu, jossa saatte yrityksellenne käyttöön modernit, joustavat ja tietoturvalliset palvelut. Olemme valinneet teille parhaat tuotteet ja teknologiat. Loppukäyttäjien tyytyväisyys ja erinomainen palvelu takaavat sen, että saamme palvella teitä kuukaudesta toiseen.

Järjestimme webinaarin ”Tuntuuko IT siltä, että umpisuoli olisi puhkeamassa”. Webinaarissa kävimme läpi myös Wiisas IT:n viisaita ratkaisuja. Katso tallenne.

Microsoft 365

Microsoft 365 sisältää kaiken tarvittavan toimistotyöskentelyyn ja tietoturvaan: Office 365, sähköpostin ja työaseman tehostettu suojaus, tietojen lähettämisen automaattinen estäminen sekä monivaiheinen tunnistautuminen.

Käyttäjäpalvelut

Wisdomicin käyttäjäpalvelut pitää toiminnan jouhevana. Asiantuntija on yhden yhteydenoton päässä – aina asiantuntevasti, ystävällisesti ja monipuolisesti. Tarjoamme ajantasaisen työasema- ja mobiililaitteiden hallinnan, tietoturvan ja käyttäjätuen.

Wisdomic palvelulaite

Wisdomic Palvelulaite on moderni käyttövalmis työasema, jonka tilaaminen ja käyttöönotto on tehty helpoksi. Palvelulaite sisältää teidän liiketoiminnalle sopivan tietoturvallisen laitteen tarvikkeineen. Huolehdimme myös laitteen tietoturvallisesta kierrätyksestä.

Verkkopalvelut

Saatte koko verkon ylläpidettynä palveluna. Se sisältää verkkolaitteet, DNS-suodatuksen, langattoman verkon sekä uuden sukupolven palomuurin automaattisella 4G-varmennuksella. Pilvihallitun verkon läpinäkyvyys parantaa tietoturvaa ja nopeuttaa vikojen selvittämistä.

Varaa ilmainen kartoitus – selvitetään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, sopisiko Wiisas IT teidän yrityksellenne.

Tietoturva-syöte