Me Wisdomicilla tarjoamme asiakkaillemme luotettavat palvelulaitteet, joita me myös itse käytämme omassa liiketoiminnassamme. Yritysten haasteena on monesti löytää työntekijöilleen työvälineet, jotka miellyttävät käyttäjän silmää, tuottavat tarvittavaa tehoa ja ovat vielä suhteellisen huoltovapaita.

Me olemme onnistuneet siinä, miksi sinä et käyttäisi tätä Viisautta hyväksesi? Meillä on jatkuvasti alan uusimmat laitteet koekäytössä ja valitsemme näistä sen meidän näköisen, kokoisen ja makuisen laitekombinaation. Wisdomic approved!

Luotettavat laitteet

Ennen kun meidän valitsemat laitteet tulevat edes markkinoille, käyvät ne laitevalmistajan tiukat military-tason (MIL810G) testit, jossa testataan värinä-, pöly-, isku-, korkeus-, lämpötila-, lämpötilan nopea vaihtelu-, sekä kosteus- ja pudotustestit. Tämä tarkoittaa, että teidän ei kannata enää paiskoa laitetta, sillä joku on jo tehnyt tämän puolestanne. Mahtaa olla hyvä työ jollakin!

Luotettavuus merkitsee laitteessa paljon. Harva yritys laskee, paljonko yritykselle maksaa käyttökelvottomat laitteet ja tilanne, jossa työntekijällä ei ole sopivia työkaluja. Sama kun maalarilla ei olisi pensseliä tai leipurilla hiivaa! Käyttämällä luotettavia laitteitamme, asiakkaamme voivat keskittyä työn tekemiseen vailla turhia katkoksia. Meidän laadukas huoltopalvelumme takaa sen, että laitteiden vikatilanteet hoidetaan asiakkaan luona paikan päällä — olit sitten toimistolla tai etäkonttorilla.

Tietoturvaa unohtamatta

Harva miettii näinä erikoisina aikoina, kun virukset vaanivat meitä niin ilmassa kuin internetissäkin, että verkkohyökkäyksiä kohdennetaan paljon myös laitteisiin. Tarjoamissamme laitteissa on mukana keinoälyä, jolla näiden hyökkäysten estämisen lisäksi, voidaan palautua kivuttomasti käyttäjän huolimattomuudesta johtuvista ongelmista. Perinteisempää tietoturvaa laitteissa tarjoaa kameran linssinsuojus sekä sähköinen näytönsuoja, jolla estetään ulkopuolisia urkkimasta mitä ruuduillanne tapahtuu.

Miksi hankkia laite palveluna?

Hankkiessasi Wisdomic-palvelulaitteen helposti ja edullisella kuukausimaksulla, saat samalla työkalun laiteomaisuuden hallintaan. Laitepalvelussa pääset seuraamaan ajantasaista tietoa laitepalvelun piirissä olevista koneista; mitkä ovat niiden iät ja sarjanumerot sekä lisäämään mahdollisia kustannuspaikkoja laskutukseen. Sopimuskauden lopussa järjestelmä lähettää laitteiden vanhenemisista sähköpostin ja voit päivittää laitteen uudempaan. Palvelulaitteen elinkaaren päättyessä tiedot koneesta hävitetään tietoturvallisesti ja tästä saa tarvittaessa sertifikaatin — voiko enää helpommaksi mennä?

Aina asiat eivät kuitenkaan mene kuin Strömsössä, mutta me Wisdomicilla turvaamme asiakkaittemme työtä, jotta se ei keskeytyisi. Laiteongelmatilanteessa palvelulaitteen haltija voi soittaa Wisdomicin tukeen (arkisin 7–17), jolloin käyttäjällä ei mene turhaa aikaa koneongelmien kanssa.

Modernissa liiketoiminnassa yrityksen kannattaa keskittyä tuottavaan työhön ja maksimoida tuottavuus käyttämällä laadukkaita ja helposti hallittavia laitteita ja palveluita. Tämä tuo tehokkuuden lisäksi myös huomattavaa parannusta henkilöstötyytyväisyydessä. Aivan oikeasti, kuka haluaa tehdä töitä seitsemän vuotta vanhalla kannettavalla? Ja miettikää, miten tyytyväiseksi teidän uusi työntekijänne tulee, kun hän saa valita teidän laiteprofiileistanne työkoneen itselleen. Työsopimuksen solmimisen jälkeen uudelle työntekijälle annetaan tunnukset Wisdomicin verkkokauppaan ja hän pääsee, vaikka kotisohvalta tutustumaan käyttämäänne laitevalikoimaan ja tekemään tilauksen, jonka yrityksen päättäjä voi laittaa meille. Viisasta vai mitä?

Meidän teille valitsemat HP-laitteet löydät täältä.

Kristian Wessberg

Kaipaatko lisätietoa aiheesta? Ota yhteyttä!

Tietoturva-syöte