Yhteistyö Wisdomicin kanssa vapauttaa resursseja oikeisiin asioihin

Meyer Turku on aina valinnut yhteistyökumppaninsa tarkoin risteiljöiden valmistusta varten. IT-asioissa Wisdomic on pystynyt tarjoamaan kattavan kokonaisuuden saman katon alta. Yhteistyö on hyvin ihmisläheistä ja asioita voidaan käsitellä ilman turhaa byrokratiaa. 

Meyer Turun pääliiketoiminta keskittyy risteilijöiden rakentamiseen.

– Siinä olemme oman alamme huippuja. Risteilijöiden valmistuksessa meille on tärkeää se, että löydämme eri osa-alueiden toteutuksiin oikeat kumppanit, jotta pystymme tekemään yhdessä valmiin tuotteen, painottaa Meyer Turun IT Delivery Manager Jani Anttila.

Konesali- ja asiantuntijapalvelut saman katon alta

Kokonaisuuden kannalta on tärkeää myös se, että IT-palveluiden osalta löydetään oikeanlaiset kumppanit. Asiantuntijoita tarvitaan sekä konesalipuolelta että loppukäyttäjän tueksi. Wisdomicin ja Meyer Turun yhteistyö alkoi vuonna 2012.

– Tarvitsimme tuolloin kumppanin, joka pystyisi tarjoamaan meille kaikki perusinfran palvelut niin, ettei meidän tarvitsisi ottaa useampaa toimijaa, muistelee Meyer Turun IT Infrastructure Expert Anne Sajamo.

– Nyt olemme siirtyneet globaalimpaan toimijaan, mutta olemme edelleen erittäin tyytyväisiä Wisdomicin konesali- ja asiantuntijapalveluihin, Sajamo jatkaa.

”Voimme luottaa siihen, että päivittäiset asiat pyörivät”

Anttila kuvailee Wisdomicia kumppanina ihmisläheiseksi. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja asioita on voitu käsitellä yhdessä ilman turhaa byrokratiaa.

– Yhteistyö on vain parantunut myös sen takia, että henkilökunnassa ei ole ollut paljoa vaihtelevuutta, Sajamo toteaa.

– Voimme luottaa siihen, että päivittäiset asiat pyörivät ilman Meyerin IT:n osallistumista. Tämä on meille tärkeää, sillä pystymme siten vapauttamaan omia resurssejamme niiden osa-alueiden käyttöön, missä niitä tarvitaan, Anttila summaa.

Katso video:

 

 

Tietoturva-syöte