Wisdomicin joustavat ratkaisut kasvavat EKE-Yhtiöiden mukana

EKE-Yhtiöt on voimakkaasti kasvava suomalainen perheyritys ja monialakonserni. Tehostaakseen ja selkeyttääkseen toimintaansa EKE-Yhtiöt päätti ulkoistaa ICT-palveluiden tuottamisen Wisdomicille. Wisdomic pystyy tarjoamaan EKE-Yhtiöiden tarpeisiin sopivan kokonaisuuden joustavasti ja ilman turhaa byrokratiaa.

EKE-Rakennus ja EKE-Elektroniikka ovat molemmat osa EKE-Yhtiöitä. EKE-Rakennus tuottaa nimensä mukaisesti laadukkaita asuntoja ja toimitiloja. EKE-Elektroniikka taas on yksi maailman johtavista junatietojärjestelmien valmistajista.

– EKE-Yhtiöt olivat kasvaneet merkittävästi niin, että sisäinen resurssimme ei enää riittänyt ICT-palveluiden ylläpitoon. Kun näimme, että kasvu tulee myös jatkumaan, niin totesimme, että olisi selkeämpää ja tehokkaampaa ulkoistaa ICT-palveluiden tuottaminen talon ulkopuolelle, muistelee EKE-Yhtiöiden ICT Director Jari Sivén.

Laaja palvelukokonaisuus kattaa eri yhtiöiden tarpeet

Wisdomic pystyy tarjoamaan EKE-Yhtiöiden tarvitsemat ICT-alueen ratkaisut tällä hetkellä hyvin laaja-alaisesti. Kokonaisuuteen kuuluvat työasemapalvelut, tietoturvapalvelut, infrastruktuuripalvelut, konesalipalvelut ja verkkojen ylläpito.

– EKE-Rakennuksen osalta Wisdomic tuo merkittävää joustavuutta työmaidemme aloituksen ja lopetuksen osalta. Heidän asiantuntijuutensa ja osaamisensa Cisco Meraki -tuotteista on tässä merkittävässä roolissa. Cisco Meraki -tuotteilla saamme liitettyä työmaaverkkomme osaksi sisäverkkoamme todella joustavasti, Sivén sanoo.

– Myös EKE-Elektroniikan osalta olemme saaneet Wisdomicin avulla integroitua alihankintaverkostomme tehokkaasti osaksi verkkoinfrastuktuuriamme, Sivén jatkaa.

Ei turhaa byrokratiaa

Yhteistyö Wisdomicin kanssa on sujunut Sivénin mukaan todella hyvin. Hän kokee, että Wisdomic on joustava ja juuri oikean kokoinen kumppani EKE-Yhtiöille. Arki rullaa sujuvasti – apua saa aina tarvittaessa nopeasti ja asiat etenevät suoraviivaisesti.

– Wisdomicin kanssa toiminta ei ole liian byrokraattista. Asiakasvastaavalle voi soittaa käytännössä aina kun tarve on, Sivén kiittelee.

Katso video:

 

Tietoturva-syöte