Kun PolarProlla haluttiin tuoda tietoturvataso vastaamaan tämän päivän haasteita, oli Wisdomic itsestään selvä valinta yhteistyökumppaniksi.
– Meillä oli jo ennestään pienimuotoista yhteistyötä. Sen takia tiesimme, että Wisdomicilta saamme sitä, mitä tarvitsemme ja pyydämme. Emme edes harkinneet muita kumppaneita, kun Wisdomicin ehdotus oli heti sitä, mitä toivoimme, toteaa PolarPron palkanlaskija ja tietoturvavastaava Jani Ronimus.

Tarpeet selvitettiin tekemällä kokonaisvaltainen tietoturvakartoitus PolarPron ympäristöön sisältäen myös fyysisten tilojen turvallisuuden kartoituksen. Tämän perusteella Wisdomic tarjosi PolarProlle tarvittavia parannuksia tietoturvaan mukaan lukien tietoturvakoulutuksen työntekijöille. Wisdomic tarjoaa PolarProlle sähköposti- ja DNS-suodatusta, lähiverkkopalvelua, käyttäjäpalvelua sekä monivaiheisesta tunnistautumisesta.

Ronimus on pitänyt erityisesti tietoturvakartoitusta ja käyttäjäkoulutusta hyödyllisenä.
– Meillä on paljon selkeämpi kuva siitä, mitä nykyaikainen tietoturva vaatii. Koko henkilökuntamme on valveutuneempi sen suhteen, mitä netissä kannattaa tehdä ja mitä ei. Tietotaitomme on lisääntynyt huimasti, Ronimus kertoo.
Tietoturvakartoitusta hän suosittelee kaikille, jotka ovat vähänkään epävarmoja siitä, millä tasolla yrityksen tietoturva on.
– Tietoturvakartoitus auttoi todella paljon, sillä nyt tiedämme, mihin asioihin tulee kiinnittää huomiota, sanoo Ronimus.

Yhteistyö Wisdomicin kanssa on Ronimuksen mukaan toiminut aina kuin rasvattu – nopeasti, luotettavasti ja helposti. Hänen mukaansa ikinä ei ole tarvinnut miettiä, että saako apua vai ei tai kehtaako kysyä omasta mielestään tyhmää kysymystä. Myös yhteydenotto on aina ollut helppoa.
– Wisdomic ei ainoastaan tarjoa palveluita, vaan oikeasti huolehtii asiakkaan tietoturvasta. Emme koskaan ole jääneet unohduksiin, sillä Wisdomic kyselee tasaisin väliajoin  kuulumisiamme. Meillä on tunne, että meitä arvostetaan ja halutaan aidosti auttaa. Wisdomicin ansiosta tietoturvamme on kokonaisvaltaisesti paremmalla tasolla, Ronimus miettii.

PolarPro on kotimainen, vuonna 2008 perustettu henkilöstöratkaisuihin erikoistunut yritys. PolarPro tarjoaa laadukasta työvoimaa logistiikan, kuljetuksen, teollisuuden, kiinteistöhuollon, rakentamisen sekä toimistojen ja palvelualojen tarpeisiin.

Suosittelisitko sinä Wisdomicia?Jätä palautetta!
Lue lisää referenssejä

Tietoturva-syöte