Restatop Oy:n toimitusjohtaja Minna Knifsund kertoo yhteistyön Wisdomicin kanssa jatkuneen pitkään. Wisdomic toimittaa Restatopille laiteympäristön eli serverit työasemineen ja valmiiksi asennettuine ohjelmineen. Wisdomic hoitaa myös IT-tuen ja huollot siten, että Restatop voi keskeytyksittä palvella omia asiakkaitaan.

Knifsund kertoo yrityksensä digitalisaation näkyvän yhä kasvavavana verkkokauppamaisuutena. Kun asiakkaat löytävät tuotteet verkosta, myyjät saavat keskittyä asiantuntijuuteen ja aitoon asiakaspalveluun perusmateriaalien tarjoamisen sijaan. Tässä kokonaisuudessa hän näkee tietotekniikan erittäin keskeisenä liiketoiminnan tukena.
– IT:n tulee taata yrityksellemme häiriötön toiminta ilman katkoja. On erittäin kallista, mikäli asiantuntijamme eivät pääse järjestelmiin käsiksi, painottaa Knifsund.
– Keskeisestä asemastaan huolimatta IT on parhaimmillaan silloin, kun sitä ei arjessa huomaa. Wisdomicin asiantuntijat varmistavat toiminnan sujuvuuden ja olemme yhteistyöhön tyytyväisiä.

Wisdomicin etuna Knifsund näkee tietynlaisen vertaisuuden: IT-toimittajan ei ole hyvä olla liian suuri eikä pieni. Hänellä on kokemusta erityyppisistä toimijoista.
– Pienelle IT-yritykselle olemme tärkeä asiakas, mutta palvelutaso ei välttämättä riitä meille. Suurelle yritykselle taas saatamme olla hiekanmuru, jota ei ehditä palvella.
Wisdomicin toimipiste Turun aluella on osoittanut toimivuutensa arjessa –  tietyissä tilanteissa asiantuntijan on päästävä paikalle välittömästi. Sillä säästää aikaa, rahaa, asiakkaita – ja omaa henkilökuntaakin.

Restatop Oy on vuonna 1991 perustettu ravintoloiden, hotellien ja julkisten tilojen sisustamiseen ja kalustamiseen keskittyvä yritys. Yritys tuo maahan kalusteita ja valaisimia. Tuontiverkosto muodostuu yli kahdestasadasta tavarantoimittajasta, mikä mahdollistaa laajan tarjontamme designklassikoista kestäviin peruskalusteisiin. Vuosikymmenten varrella yritys on ollut mukana reilusti yli tuhannessa sisustusprojektissa.

Suosittelisitko sinä Wisdomicia? Jätä palautetta!
Lue lisää referenssejä

Tietoturva-syöte