Varsinais-Suomen liiton hallintojohtaja Petra Määttänen kertoo Wisdomic-yhteistyön jatkuneen vuosien ajan. Palvelukokonaisuuteen kuuluu keskeytymätön palvelinvalvonta, huoltosopimus ja käyttäjäpalvelut.
Yhteistyö on sujunut mallikkaasti, ja toimivaksi ratkaisuksi on osoittautunut myös Wisdomicilta hankittava lähituki, joka tuo IT-ammattilaisen liiton tiloihin säännöllisesti.
– Henkilöstömme saa nopean avun tutulta osaajalta, jolta on helppo kysyä neuvoa akuutteihin tietotekniikkapulmiin sen sijaan, että niitä yrittää ratkoa itse, kuvailee Määttänen.

Määttänen arvelee, että lähituelta saatava opastus vähentää huomattavasti henkilöstön IT-koulutustarpeita.
– Wisdomicin yhteyshenkilöt tuntevat tarpeemme ja pystyvät vastaamaan nopeastikin. Arvostamme myös joustavuutta, esimerkiksi sitä, että palavereihin tullaan tarvittaessa aamuvarhain, kertoo Määttänen.
Hän pitää yhteistyössä arvokkaana myös sitä, että niin nykytilaa kuin tulevaakin pystytään pohtimaan aidosti yhdessä ilman, että kumppani ottaa asemansa itsestäänselvyytenä tai ajaa toivomiinsa ratkaisuihin.
– On hienoa pystyä keskustelemaan avoimesti.

Varsinais-Suomen liitto on aluekehitysviranomainen sekä suunnittelu- ja edunvalvontaorganisaatio. Maakunnan liittoon kuuluu maakunnan 27 kuntaa. Päätösvaltaa käyttävät maakuntavaltuusto ja -hallitus. Liitto vastaa myös maakunnan kansainvälisestä yhteistyöstä.

Suosittelisitko sinä Wisdomicia?Jätä palautetta!
Lue lisää referenssejä

Tietoturva-syöte