Pienikin tietovuoto voi aiheuttaa miljoonien eurojen vahingot sekä vahingoittaa yrityksen imagoa pysyvästi. Liiketoimintanne turvaamiseksi on syytä pitää tietoturva ajan tasalla.

Tietoturvasta huolehtiminen on jatkuvaa kilpajuoksua rikollisia vastaan, joten oman liiketoiminnan ohessa siihen perehtyminen on haastavaa. Wisdomic hoitaa yrityksenne tietoturvan puolestanne niin, että voitte keskittyä olennaiseen. Silloinkin kun meitä ei huomata, olemme läsnä.

Blogistamme löydätte alan kiinnostavimmat topicit! Tilaa myös RSS-syöte.

Wisdomicin tietoturva perustuu kolmeen teesiin:

  • Tietoturvaa tulee ajatella jatkuvasti kehittyvänä kokonaisratkaisuna.
  • Tietoturvan pitää olla yksinkertaista.
  • Tietoturvan tulee olla käyttäjäkeskeistä.
tietoturva

Käyttäjälähtöisen ja inhimillisen tietoturvan voidaan ajatella muodostavan kehän tiedon ja sen käsittelijän ympärille.

Suojaus on järkevä aloittaa jo ennen kuin mennään kehien sisäpuolelle. Tämä toteutetaan suodattamalla DNS- ja sähköpostiliikennettä yrityksen verkon ulkopuolella.

Käyttäjän päätelaite suojataan virustorjunnalla, palomuurilla ja haittaohjelmien havainnoinnilla sekä pitämällä laite ja sen ohjelmistot jatkuvasti ajan tasalla.

Seuraavat suojauskehät käyttäjän ympärille muodostavat älykäs verkko, poikkeamien automaattinen havainnointi sekä uuden sukupolven palomuuriratkaisut.

Ulkokehällä on fyysinen turvallisuus, jossa kulunvalvonnalla, lukituksella sekä fyysisellä suojauksella estetään pääsy verkon kriittisille laitteille.

Tietoturvakartoituksella varmistetaan, että kaikki nämä kehät –verkko, it-järjestelmät ja tietoturva – ovat riittävän hyvin suojattuja.

Wisdomicilta saatte kaiken tarvittavan yrityksenne tietoturvalle: tietoturvakartoituksen, DNS-suodatuksen, työaseman virustorjunnan ja haittaohjelmien torjunnan sekä verkon automaattisen tietoturvan ja käyttäytymisanalyysin.

Kutsu meidät tekemään tietoturvakartoitus. Mietitään yhdessä teidän kokoinen ja näköinen ratkaisu.

Tilaa tietoturvaopas

Tietoturva-syöte