Pilvipalveluissa ohjelmistot ja kaikki tiedot sijaitsevat verkossa käyttäjien päätelaitteiden sijaan. Wisdomicin pilvipalvelut vastaavat kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Wisdomic suunnittelee liiketoimintaa parhaiten tukevia IT-palveluympäristöjä ja pilvimalleja. Täydellisen ratkaisun löytämiseksi teemme asiakkaallemme IT-ympäristön kartoituksen, jossa selvitämme IT-ratkaisujen nykytilanteen ja sen haasteet. Kartoituksen perusteella laadimme pilvikartan, jonka tavoitteena on asiakkaan kannalta viisain ja kustannustehokkain pilviratkaisu.

Wisdomicin pilvi- ja konesalipalvelut sisältävät:

  • Pilvien kokonaisuuden miettiminen
  • Laskutus
  • Tukeminen ja kontaktipisteenä toimiminen
  • Pilvistrategian luominen ja toteuttaminen

Datahallinta- ja varmistuspalvelut

Toteutamme varmistus- ja datahallintaa Cohesityn ja NetAppin teknologioilla. Palveluiden käyttö ei vaadi asiakkaalta teknistä osaamista. Me huolehdimme palvelun ylläpidosta ja kerromme, mitä ja milloin varmistetaan, ovatko varmistukset onnistuneet ja mikä on laskutuksen perusta.

Pilvikapasiteetti

Oikeanlaisen pilvikapasiteetin valinta on yksi IT-ratkaisuista. Kartoituksen avulla löydämme yrityksenne tarpeisiin parhaiten sopivan pilvimallin. Yleensä toimivin malli on hybridi, jossa perinteistä kapasiteettimallia täydennetään julkisen pilven joustavuudella.

Office 365

Office 365 tarjoaa yrityksellenne tietotyön perusvälineet. Tämä työkalu tekee työnteosta helppoa ja tehokasta – lisäksi se kulkee aina mukana.

Varaa maksuton IT-ympäristön kartoitus — etsitään teidän liiketoimintaanne parhaiten tukeva IT-palveluympäristö ja pilvimalli.

Tilaa pilviopas

Tietoturva-syöte