Wisdomic suunnittelee liiketoimintaa parhaiten tukevia kapasiteettipalveluja

Teemme aluksi asiakkaille IT-ympäristön kartoituksen, jossa selvitämme IT-ratkaisujen nykytilanteen. Kartoituksen perusteella suositellemme viisasta ja kustannustehokasta kapasiteettimallia.

Yleisesti kapasiteettivaihtoehtoja ovat julkisen pilven kapasiteetti- tai sovelluspalvelu, sovellustoimittajan pilvipalvelu tai konesalipalvelu. Yleensä toimivin malli on hybridi, jossa perinteistä konesalikapasiteettia täydennetään julkisen pilven joustavuudella.

Suosittelemme kapasiteettiratkaisuksi

Oma konesalikapasiteettimme on luotettava kotimainen valinta. Julkisen pilven kapasiteettipalveluista suosittelemme Microsoft Azurea. Microsoft Office 365 taas on valintamme julkisen pilven sovelluspalveluksi.

Wisdomicin omat kapasiteettipalvelut

 • Toteutettu Ficolon The Air -konesaliin.
 • Konesalin kaikki komponentit ja tuotantoympäristön infrastruktuuri ovat vähintään kahdennettuja.
 • Kaikki prosessit, toimintamallit sekä järjestelmät on suunniteltu ja rakennettu niin, että käyttöhäiriöiden määrä saadaan minimoitua. Konesalitila on aina miehitetty.
 • Kaikki tieto on aina varmistettu Cohesityyn, joka on maantieteellisesti hajautettu. Vaikka koko konesali tuhoutuisi, tiedot ovat saatavilla.

Microsoft Azure

 • Globaali pilvipalvelualusta.
 • Tarjoaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten ja modernien digitaalisten palveluiden rakentamiseen.
 • Toimii osana hybridirakaisua: Azuren työkalut ja palvelut on suunniteltu toimimaan turvallisesti yhdessä muiden konesali- ja pilviympäristöjen kanssa.
 • Ylläpitopalveluillamme vastuurajapinta saadaan siirrettyä niin, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia muuta kuin palveluiden käytöstä.

Microsoft Office 365

 • IT-infra suoraan Microsoftin pilvestä.
 • Tutut Office-ohjelmat, kuten Word, käytettävissä selaimen kautta missä päin maailmaa tahansa.
 • Outlook-sähköposti ja -kalenteri
 • OneDrive for Business -pilvitallennustila
 • Teams-sovellus tiimityöhön ja videopalavereihin

Tietoturva ja datanvarmistus

Olennainen osa palveluamme on, että huolehdimme aina tietoturvasta sekä datan varmistamisesta eli tutummin varmuuskopioinnista.

Tietoturva

Oman konesalimme kaikkien komponenttien ajantasaisuutta valvotaan päivittäisillä haavoittuvuuskartoituksilla, joita tehdään julkisessa verkossa näkyville palveluille. Perinteisten tietoturvaratkaisujen lisäksi tietoturvaa valvotaan älykkäällä järjestelmällä, jonka toiminta perustuu verkon käyttäytymisen analysointiin. Järjestelmä oppii, miten verkko toimii normaalissa tilanteessa ja hälyttää, jos normaalista poiketaan.

Huolehdimme Azureen perustettavasta kapasiteetista samalla tavalla kuin oman konesaliympäristömme palvelimista: tietoturva kuntoon palomuureilla, virustorjunnalla ja jatkuvalla päivittämisellä.

Microsoft 365 -palveluihin kuuluu tukku tietoturvapalveluita. Me opastamme, mitä palveluista kannattaa ottaa käyttöön ja miten. It-kumppanina kerromme myös parhaat vinkit tietoturva-asetuksiin liittyen.

Datahallinta- ja varmistuspalvelut

Varmistaminen on olennainen osa myös pilvipalveluja. Meillä Wisdomicilla on käytössä työkalut, joilla voidaan varmistaa myös julkisen pilven komponentteja helposti ja turvallisesti. Varmistaminen mahdollistaa sen, että tiedot ovat saatavilla aina ja kaikissa tilanteissa.

Asiakkaan ei tarvitse huolehtia ylläpitämisestä tai asiantuntijuudesta ­– me teemme sen. Tarjoamme kuitenkin asiakkaille täyden näkyvyyden palveluun: mitä varmistetaan, milloin varmistetaan, ovatko varmistukset onnistuneet ja mikä on laskutuksen perusta. Järjestelmässä kaikki tiedot hajautetaan maantieteellisesti, joten voimme luvata vuosien säilytysaikoja.

Varaa maksuton IT-ympäristön kartoitus — etsitään teidän liiketoimintaanne parhaiten tukeva IT-palveluympäristö ja pilvimalli.

Tilaa pilviopas

Tietoturva-syöte