Suurimmassa osassa yrityksistä on tämä tilanne

Usealla yrityksellä on Microsoftin lisenssit, kuten Microsoft 365 Business Premium tai Microsoft 365 E3 käytössä, mutta niiden tietoturvaominaisuuksia ei ole otettu käyttöön. Yritykset maksavat kuitenkin myös näistä käyttämättömistä ominaisuuksista lisenssimaksuissaan.

Suojaamaton sähköposti riski - sähköpostia käytetään aktiivisesti tietoturvahyökkäyksiin

Tutkimusten mukaan puolet verkkorikollisten hyökkäyksistä kohdistuu sähköpostiin. Lisäksi hyökkääjät käyttävät laajasti hyödyksi myös muihin palveluihin syötettyjä tunnuksia, jolloin hakkerille avautuu pääsy usein yrityksen kaikkiin tietoihin. Tämän kaltaiset hyökkäykset voidaan estää niin käyttäjän kuin tiedon suojaamisella.

Microsoftin ratkaisut auttavat estämään sähköpostihyökkäykset

Microsoft tarjoaa perinteisten Office-ohjelmistojen lisäksi laajasti myös tietoturvaominaisuuksia. Microsoftin lisenssien tietoturvaominaisuudet suojaavat tehokkaasti sekä käyttäjää että pilvipalveluihin tallennettuja tietoja. Microsoftin tapa toteuttaa tietoturvaa ei välttämättä näy käyttäjälle, mutta se toimii taustalla ja estää pahoja asioita tapahtumasta.

Ota heti käyttöön Microsoft 365 Business Premiumin tai E3:n tietoturvaominaisuudet - huomioi myös lisensointimallin muutos

Tietoturvaominaisuuksien käyttöönotto on yksinkertaista ja helppoa, kun se tehdään yhdessä osaavan kumppanin kanssa. Ota meihin yhteyttä ja selvitetään tilanteenne yhdessä!

Nyt on juuri oikea hetki tarkistaa Microsoftin lisenssit, sillä Microsoftin lisensointimalli tulee muuttumaan vuoden 2022 aikana. Optimoimalla lisenssit yhdessä Wisdomicin kanssa ja hyödyntämällä lisenssien tietoturvaominaisuudet, voidaan saavuttaa reilusti yli 20 prosentin säästö.

Varaa maksuton Viisas vartti -konsultaatio lisenssitilanteen tarkastamiseksi

Jätä yhteystietosi tai ota minuun yhteyttä. Selvitetään miten teidän lisenssikustannukset saadaan alas ja tietoturvaominaisuudet täydelle valmiudelle. Voit myös ottaa yhteyttä sivustomme chatissä. Klikkaa sivun oikeassa alakulmassa olevaa painiketta, niin vaihdetaan pari sanaa

Tuomas Koivisto
Myyntipäällikkö, Wisdomic Oy
tuomas.koivisto@wisdomic.fi
040-1251100

  SähköpostillaPuhelimella

  Kaikki tarvittava toimistotyöskentelyyn ja tietoturvaan:

  • Office 365 toimistosovellukset ja modernit työskentelytavat eli saatte käyttöönne Teamsin, sähköpostin, Yammerin ja paljon muuta nykyaikaista työntekoa helpottavaa ominaisuutta
  • Tietojen automaattinen suojaus estää luottamuksellisen tiedon lähettämisen vahingossa ilman salausta
   >> 3000 €
  • Monivaiheinen tunnistautuminen estää kaapattujen tunnusten käyttämistä
   >> 1900 €
  • Työaseman suojauksella suojataan työasemaa haittaohjelmilta ja viruksilta
  • Edistynyt sähköpostin suojaus ja salaus skannaa sähköposteja haitallisten linkkien ja tiedostojen varalta, tunnistaa ja estää huijausviestejä
   >> 1800 €
  • Salasanan resetointi itsepalveluna helpottaa käyttäjän ja it-tuen työtä
   >> 450 €
  • Intune mahdollistaa työasemien ja mobiililaitteiden hallinnan ja elinkaaren hallinnoimisen
   >> 1800 €

  *Hinnat ovat arvoita

  Microsoft 365 Business Premium — käyttäjän selustan suojaajana

  Tiivistimme palvelupaketin höydyt videoon:

  Viisaita IT-ratkaisuja ihmiseltä ihmiselle.

  Wisdomic on noin 60 henkilöä työllistävä suomalainen IT-palvelutalo, jolla on toimipisteet Kaarinassa, Vantaalla ja Seinäjoella sekä konesali Vantaalla.
  Wisdomic on osa Frendya.
  Palveluihimme kuuluvat tietoturva-, pilvi-, konesali-, laite- ja käyttäjätukipalvelut sekä infran ylläpito ja valvonta.

  Wisdomic Oy, Lämmittäjänkatu 1, 20780 KAARINA
  www.wisdomic.fi marketing@wisdomic.fi

  Tietoturva-syöte