Kybersäästä päivää!

Se, että tietojenkalastelua tehdään enemmän kuin koskaan, pitäisi pistää jokaisen miettimään omaa käyttäytymistään. ATK kuitenkin usein turhauttaa ja virheitä sattuu – jopa varoivaisimmillekin. Katso tulevien aikojen kybersääennusteet >>

Osa 1: Luvassa tietojenkalastelua

Osa 2: Lokitiedot riskinä

Osa 3: Hyökkäyksiä ja kiristystä

Varaa ilmainen Viisas vartti!

Wisdomicin tehtävänä on yhdessä kumppaneidemme kanssa turvata asiakkaidemme työtä, jotta se ei keskeytyisi. Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Selvitetään miten me voisimme auttaa teitä taistelussa rikollisia vastaan.

  SähköpostillaPuhelimella

  Lataa M365 -opas

  Sähköpostin salaus ja suojaus, monivaiheinen tunnistautuminen, salasanan resetointi itsepalveluna, päätelaitteiden suojaus... Lataa opas, jossa vinkki vitoset miten, ottaa kaikki tarpeellinen hyöty irti Microsoft 365:sta – Tietoturva ylös ja riskit alas!

  Lataa opas

  Microsoft 365 on turva arvaamattomalla kybersäällä

  Eri kyberhyökkäysmenetelmien käyttö kiristämiseen yleistyy ja uhkaa kaikkia yrityksiä. Yksittäisten tapausten vahingot ovat nousseet kymmeniin miljooniin euroihin. Katso videon, miten helposti työarki sujuu Microsoft 365:n kanssa.

  Katso havainnollinen video Simon ja Sarin tavallisista työpäivistä >>

   

  Viisaita IT-ratkaisuja ihmiseltä ihmiselle.

  Wisdomic on noin 60 henkilöä työllistävä suomalainen IT-palvelutalo, jolla on toimipisteet Kaarinassa, Vantaalla ja Seinäjoella sekä konesali Vantaalla. Palveluihimme kuuluvat tietoturva-, pilvi-, konesali-, laite- ja käyttäjätukipalvelut sekä infran ylläpito ja valvonta.

  Tietoturva-syöte