Huolehdi yrityksesi tietoturvasta valitsemalla tietoturvalliset laitteet
Tietoturvasta huolehtiminen on jatkuvaa kilpajuoksua rikollisia vastaan, joten oman liiketoiminnan ohessa siihen perehtyminen on haastavaa. Wisdomic hoitaa yrityksenne tietoturvan puolestanne niin, että voitte keskittyä olennaiseen. Silloinkin kun meitä ei huomata, olemme läsnä.

Pienikin tietovuoto voi aiheuttaa miljoonien eurojen vahingot sekä vahingoittaa yrityksen imagoa pysyvästi. Liiketoimintanne turvaamiseksi on syytä pitää tietoturva ajan tasalla.

Wisdomicin tietoturva perustuu kolmeen teesiin:

  • Tietoturvaa tulee ajatella jatkuvasti kehittyvänä kokonaisratkaisuna.
  • Tietoturvan pitää olla yksinkertaista.
  • Tietoturvan tulee olla käyttäjäkeskeistä

 

Valitse maailman tietoturvallisimmat tietokoneet
– valitse HP

Kyberhyökkäysten määrä on kasvanut 400 % koronapandemian alettua. HP:n Elite-sarjan laitteissa on huomioitu tietoturva monella toiminnolla. Ne on rakennettu suojaamaan, havaitsemaan ja toipumaan ulkopuolisilta hyökkäyksiltä. Näiden tietoturvaominaisuuksien ansiosta henkilöstösi ja tiimisi voivat työskennellä turvallisesti mistä vain, vailla huolta uusista tietoturvauhista.

Tiesitkö, että HP Elite -sarjan koneet osaavat palauttaa BIOSin automaattisesti hyökkäysten tai piilohallintaohjelmistojen toiminnan jälkeen? Laitteissa on myös käteviä ominaisuuksia, ja voit esimerkiksi suojata näytön helposti yhdellä painikkeen painalluksella, jolloin ympärilläsi olevat eivät voi nähdä näytön sisältöä. Kamerassa on fyysinen suljin, joten sinun ei tarvitse miettiä, katsooko joku luvattomasti.

HP Elite -sarjan koneissa on Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä.

Haluatko kuulla lisää yrityksen tietoturvasta ja tietoturvallista laitteista?

Varaa Viisas vartti– asiantuntijamme kanssa viisastut vartissa!

 

Miksi Wisdomic?

Hoidamme yrityksesi IT-ympäristön kokonaisvaltaisesti. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle. Taistelemme asiakkaittemme tyytyväisyyden puolesta, ja olemme valmiita tekemään lähes mitä tahansa. Mutta miten me myymme työtä, joka on usein näkymätöntä? Valttimme on luottamus. Luottamus ihmisiin, jotka tarttuvat haasteisiin, ratkovat ongelmia, korjaavat virheitä ja antavat kaikkensa. Vedämme puoleemme alan parhaita osaajia.  

Erotumme inhimillisyydellä ja luomme pitkäaikaisia kumppanuuksia, tähtäimessä alan korkein asiakastyytyväisyys. Matkalla sinne pyrimme puolittamaan työpaikkojen tarpeettomat turhautumispäästöt vuoteen 2025 mennessä.

Kristian Wessberg

Kaipaatko lisätietoa aiheesta? Ota yhteyttä!

Tietoturva-syöte