Ota toimistosi tietoturva vakavasti

Pieneen ja suureen asianajotoimistoon kohdistuu samanlaiset tietoturvauhat — on sitten kyseessä yksityishenkilöiden asioita hoitava pieni toimisto tai suuri liikejuridiikkaan erikoistunut toimisto.

Tietoturvaan voidaan vaikuttaa käytettävillä teknisillä ratkaisuilla, toimiston toimintatavoilla sekä henkilöstön kouluttamisella. Muun muassa Microsoft 365 Business Premium -lisessi sisältää kaikki tarvittavat työkalut toimistotyöskentelyyn ja tietoturvaan, mutta monesti etenkin tietoturvaominaisuuksien käyttöönotto jää puutteelliseksi.

Ongelma 1: Tunnistautuminen

Kirjautuminen järjestelmiin tapahtuu pelkän käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Käyttäjätunnus-salasana-yhdistelmän selvittäminen ei ole tietoturvarikollisille temppu eikä mikään. MFA on kuitenkin tämän päivän palomuuri – ensimmäinen puolustuslinja.

Ongelma 2: Sähköpostin suojaus

Sähköpostissa lähetetään suojaamattomana luottamuksellista tietoa. Kukaan ei estä edistyneiden huijausviestien päätymistä käyttäjälle tai estä saastuneiden linkkien ja liitetiedostojen avaamista. Yli puolet hyökkäyksistä tapahtuu sähköpostin avulla.

 

Ongelma 3: Varmuuskopiointi

Pilvessä olevia tietoja ei ole varmennettu — tiedot pitää varmistaa pilvipalveluissa samalla tavalla kuin paikallisissa tietojärjestelmissä.

Ongelma 4: Maksetaan turhasta

Käytössä on kattavat lisenssit, jotka pitävät sisällään hyviä ominaisuuksia, mutta niitä ei ole otettu käyttöön. Lisenssimaksuissahan tätä ei kuitenkaan huomioida, vaikka niitä ominaisuuksia ei ole otettu käyttöön.

Anna Wisdomicin auttaa

Tietoturvaominaisuuksien käyttöönotto on yksinkertaista ja helppoa, kun se tehdään yhdessä osaavan kumppanin kanssa. Ota meihin yhteyttä ja selvitetään tilanteenne yhdessä!

Microsoftin lisenssien tietoturvaominaisuudet suojaavat tehokkaasti sekä käyttäjää että pilvipalveluihin tallennettuja tietoja. Microsoftin tapa toteuttaa tietoturvaa ei välttämättä näy käyttäjälle, mutta se toimii taustalla ja estää pahoja asioita tapahtumasta.

Monivaiheinen tunnistautuminen

Monivaiheinen tunnistautuminen estää kaapattujen tunnusten käyttämistä. Se kannattaa ottaa hallitusti käyttöön niin, että se häiritsee mahdollisimman vähän asianajajien työtä.

Käyttöönotto Wisdomicilta 1900 € *

Edistynyt sähköpostin suojaus ja salaus

Edistynyt sähköpostin suojaus ja salaus skannaa sähköposteja haitallisten linkkien ja tiedostojen varalta, tunnistaa ja estää huijausviestejä. Lisäksi huomioimme käytännöt, joiden tarkoitus on varmistaa, että saamasi sähköposti on oikeasti lähettäjältä, jonka nimi lukee lähettäjärivillä sekä pitää huoli, että kukaan muu ei lähetä viestejä nimissäsi.

Käyttöönotto Wisdomicilta 1800 € *

Tietojen automaattinen suojaus

Tietojen automaattinen suojaus estää luottamuksellisen tiedon lähettämisen vahingossa ilman salausta.

Käyttöönotto Wisdomicilta 3000 € *

* ) Hinnat ovat arvioita. Varaa Viisas Vartti ja kysy tarkemmin!

Varaa maksuton yrityskonsultaatioaika Tuomakselta

Tarkistetaan toimistonne tietoturvan taso yhdessä.

Jätä yhteystietosi, olen yhteydessä parin arkipäivän kuluessa.

Voit myös ottaa yhteyttä sivustomme chatissä. Klikkaa sivun oikeassa alakulmassa olevaa painiketta, niin vaihdetaan pari sanaa

Tuomas Koivisto
Myyntipäällikkö, Wisdomic Oy
tuomas.koivisto@wisdomic.fi
040-1251100

  SähköpostillaPuhelimella

  Microsoft 365 Business Premium käyttäjän selustan suojaajana

  Tiivistimme palvelupaketin höydyt videoon:

  Viisaita IT-ratkaisuja ihmiseltä ihmiselle.

  Wisdomic on noin 60 henkilöä työllistävä suomalainen IT-palvelutalo, jolla on toimipisteet Kaarinassa, Vantaalla ja Seinäjoella sekä konesali Vantaalla.
  Wisdomic on osa Frendya.
  Palveluihimme kuuluvat tietoturva-, pilvi-, konesali-, laite- ja käyttäjätukipalvelut sekä infran ylläpito ja valvonta.

  Wisdomic Oy, Lämmittäjänkatu 1, 20780 KAARINA
  www.wisdomic.fi marketing@wisdomic.fi

  Tietoturva-syöte