Wisdomicin viisaaseen porukkaan haetaan verkkoasiantuntijaa!

Haussa on kokenut verkkoasiantuntija projektitiimiin vastaamaan konesalin ja asiakkaiden verkkojen arkkitehtuurista, tuesta ja ylläpidosta.Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässäsi pääset vastaamaan asiakaslähtöisestä verkkoympäristöjen määrittely- ja kehitystyöstä ja verkkoprojekteihin liittyvistä asennus- ja konfiguraatiotehtävistä. Pääset työstämään myös kiinnostavia verkkoteknisiä ongelmanratkaisutehtäviä. Toimit teknisenä projektipäällikkönä asiakkaiden verkkomuutoksissa ja verkkoprojekteissa. Työ on luonteeltaan sekä suunnitteluun että käytännönläheisyyteen perustuvaa. Menestyt varmimmin, kun sinulla on alalle soveltuva erittäin vahva työhistoria, ajantasainen tekninen osaaminen ja erinomaiset sosiaaliset taidot – kokemuksesi ansiosta tuet myös hyvin kollegoitasi ja ylläpidät sujuvaa vuorovaikutusta yhteistyötahojen kanssa. Asiakaslähtöisyys ja organisointikyky ovat tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia. Työskentelet yhteistyössä sekä verkko-virtuaalitiimin että palvelinpuolen asiantuntijatiimin kanssa.

Pääset työskentelemään seuraavien teknologioiden ja osaamisalueiden parissa: Cisco ASA (palomuurit, kytkimet ja reitittimet); Cisco Meraki (palomuurit, kytkimet ja WLAN-tukiasemat); HP/Aruba (kytkimet ja WLAN-tekniikat). Arvostamme myös muita verkkoteknologiataitoja sekä Windows- tai Linux-palvelimien ylläpito-osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielekkään ja vastuullisen erityisasiantuntijaroolin, jossa pääset hyödyntämään vahvaa itsenäistä otettasi ja itsesi johtamisen taitoja. Wisdomic on ketterä organisaatio, joka panostaa hyvään, tiiviiseen kulttuuriin ja urakehitykseen. Wisdomicin asiantuntijaorganisaatiossa työskentelee lähes 40 asiantuntijaa valtakunnallisesti – organisaatiolla on vakaa omistuspohja ja korkeatasoinen loppukäyttäjätyytyväisyys. Työskentely onnistuu joko Vantaan toimistolla tai vaihtoehtoisesti välimatkan päästäkin hyvillä etätyöskentelyvälineillämme, säännöllisesti Vantaan tapaamisissa käyden. Työhön sisältyy myös asiakkaan tiloissa työskentelyä.

Lisätiedot paikasta ja hakuprosessista löydät täältä.

Tule kanssamme tuottamaan viisaita ja inhimillisiä ratkaisuja!

 

Tietoturva-syöte