Mielenrauhallista joulua ja onnellisempaa ensi vuotta!

Vuosi 2020 on ollut monella tapaa hyvin erikoinen. Korona toi maailmaan paljon epävarmuutta ja huoli niin ihmisten kuin yritystenkin jaksamisesta ja pärjäämisestä on ollut suuri. Hyvää on ollut se, että läheisten kanssa vietetty aika on monilla lisääntynyt ja esimerkiksi digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat osaltaan auttaneet yrityksiä pitämään pyörät pyörimässä koronarajoitusten keskelläkin.

Myös meillä Wisdomicilla vuosi oli muutakin kuin koronaa. Wisdomic Finland ja Wisdomic Solutions löivät niin viisaat ihmiset kuin viisaat palvelut yhteen ja nykyään olemme samaa suurta perhettä Wisdomic Oy -nimen alla. Lisäksi olemme saaneet olla monissa hienoissa hankkeissa mukana ja tätä kautta päässeet kehittämään asiakkaidemme IT:tä eteenpäin. Monet mahtavat kohtaamiset ihmisten välillä on koettu ja niitä odotamme eniten myös ensi vuodelta.

Kuten mainittu, maailman meno on kovin erilaista kuin vuosi takaperin. Joka syksy me kokoonnumme miettimään millä tavoin haluamme muistaa asiakkaitamme tehdystä yhteistyöstä. Tänä vuonna päätös oli helppo – haluamme kohdistaa tukemme kaikille niille, joiden henkistä hyvinvointia poikkeusaika on koitellut erityisen paljon. Tiedämme itsekin asiantuntijatyötä tekevinä riskit, jotka esimerkiksi jatkuvan paineen alla työskentely mukanaan tuo. Tällaisina aikoina ihmisten huoli tulevasta on normaalia suurempaa ja moni miettii itsensä ja läheistensä lisäksi myös yrityksensä tilannetta. Epävarmuus ylipäätään on kuormittanut meitä kaikkia valtavasti kuluvana vuonna.

Hyväntekeväisyyskohteeksemme valikoitui Mielenterveyden keskusliitto. Kuten meillä Wisdomicilla, myös Mielenterveyden keskusliitolla työtä tehdään ihmiseltä ihmiselle. Tuotto kohdennetaan neuvonnan ja varhaisen avun saamiseksi mielenterveydenongelmia kokeville.

Hankalasta tilanteesta huolimatta uskomme vankasti parempaan huomiseen ja toivomme normaalimpien aikojen olevan jo kulman takana. Siihen asti pidetään huoli ettei kukaan jää yksin ja että apua tarvitseva sitä myös saa!

Toivotan mielenrauhaa jokaiseen suomalaiseen kotiin ja yritykseen joulunajalle 2020,

Tomi Makkonen
toimitusjohtaja
Wisdomic Oy

Tietoturva-syöte